Archief
WOS

WOS

Winnaars Spotlight 2022 werken aan rapcarrière

Het winnen van de talentenjacht Spotlight met hun school Lentiz Floracollege, heeft leerlingen Milo en Michael geen windeieren gelegd. Ze werken inmiddels als rappers aan een carrière.

In aanloop naar de nieuwe editie van Spotlight, blikt de WOS terug op de vorige editie. Die werd dus gewonnen door het Floracollege uit Naaldwijk. "We hebben dat gewonnen met een groep van onze school. De ene zong, de ander danste, de ander had een mooi stuk geschreven", herinnert Michael zich. "Daar hebben we een paar mensen bij gepakt, waaronder Milo en ik. Daar hebben we een act mee voorbereid en daarmee hebben we Spotlight gewonnen. Dat was erg leuk."

"We hadden wel een idee dat we zouden winnen", vult Milo aan. "We wisten het niet zeker, want we wisten niet wat de anderen deden. Maar toen we wonnen, was het wel een topmomentje." Het duo schrijft nu teksten en treedt daarnaast regelmatig op.

Herbekijk de finale van Spotlight 2022:

Spotlight krijgt dit jaar een nieuwe editie. Zeven Westlandse middelbare scholen zijn inmiddels in voorbereiding voor de finale op donderdag 6 april. Op WOS TV gaan we bij die scholen langs.

In de eerste aflevering gaan we langs bij het Lentiz Floracollege en ISW Westland Vakcollege. De uitzending is donderdagavond na het nieuws van 18.00 uur te zien op WOS TV. Spotlight is daarna ook te bekijken via Uitzending Gemist op WOS.nl.

Categorieen:
Nieuws Cultuur Westland