WOS/Martijn Molenaar

Westlandia pakt een punt tegen Velsen

Er is geen winnaar uit de wedstrijd tussen Velsen en Westlandia gekomen. De Naaldwijkers blijven in het nieuwe jaar wel ongeslagen in de vierde divisie.

De wedstrijd begon goed voor Westlandia, dat nog kans maakt op de periodetitel. Na een paar kansen in het eerste kwartier kwam in de 22e minuut de 0-1 op het scorebord, door een afstandschot van Zion Valies. Tien minuten later kwam Velsen echter weer op gelijke hoogte.

In de tweede helft was het juist Velsen dat sterk uit de startblokken kwam. Toch was het weer Westlandia dat als eerste wist te scoren. Een voorzet van Jeremy van Uunen werd in de 63e minuut binnen getikt door Kai Verbeek. Vervolgens bleef Velsen kansen krijgen, waarbij Westlandia meerdere malen goed wegkwam. Maar de penalty die Velsen een kwartier voor tijd kreeg kon niet gestopt worden. Daardoor kwam de eindstand op 2-2.

Volgende week heeft Westlandia vrij. Op 26 februari ontvangt de ploeg RKAVV, de nummer drie van de competitie.