HV Westland

HV Westland

Kansloze middag voor heren van HV Westland, dames winnen wel

De heren van HV Westland gaan met een slechte positie de winterstop in. Ook deze zondag wisten de mannen niet te winnen. Met Noordwijk op bezoek verloren de mannen met 0-5. De dames wisten wel te winnen.

De mannen van HV Westland kende wederom een zeer teleurstellende middag. Met de heren van Noordwijk op bezoek stond Westland voor de rust al met 0-3 achter. Na de rust ging het niet veel beter. voor het einde van de derde kwart wist Noordwijk weer twee keer raak te schieten, de heren gingen met een 0-5 achterstand de laatste kwart in. Uiteindelijk bleef dat ook de eindstand.

In de tussenstand staan de heren van HV Westland 1 er ook niet goed voor. Ze staan op een teleurstellende elfde plaats. Alleen de mannen van DES staan er nog achter, met één punt verschil.

Dames weten weer te winnen

De dames van HV Westland 1 hebben op zondag weer weten te winnen. In eigen huis wisten ze met 2-1 te winnen tegen DSHC 1 uit Delft. Met deze overwinning staan de dames op een gedeelde eerste plaats met de dames van Berkel-Rodenrijs.