Archief
WOS

WOS

Argos wint MKB Westland Ondernemersprijs

Verpakkingsbedrijf Argos uit Honselersdijk is donderdagavond uitgeroepen tot winnaar van de MKB Westport Notarissen Ondernemersprijs. Dat gebeurde tijdens de eindejaarsbijeenkomst van MKB Westland in de Oude kerk in Naaldwijk.

Argos is actief in de bouw, sierteelt, AGF, retail, food en industrie en heeft zowel klanten in Nederland als in de rest van de wereld. Het hoofdkantoor van het bedrijf is sinds vorig jaar gevestigd aan de Nieuweweg in Honselersdijk. Het bedrijf heeft ook een locatie in Maasdijk.

Juryvoorzitter Lars Boellaard gaf een korte toelichting op het juryrapport: "De jury is erg onder deindruk van de innovatiekracht van Argos. Er zijn in de afgelopen jaren flinke stappengemaakt; qua professionaliteit, omzet, aantal medewerkers, aantal locaties en qua benadering van diverse branches. In alles straalt Argos uit dat men het 'samen doet', de organisatie is doordrenkt van de teamgeest. In een werkveld met relatief veel concurrentie heeft Argos een mooi marktaandeel weten te realiseren. Dat gebeurt elke dag door kansen te zien in nieuwe materialen, producten en toepassingen."

De andere twee genomineerden waren VS Cycling uit 's-Gravenzande en Kemeling Kunststoffen uit Naaldwijk. Die wonnen allebei een themaprijs. VS Cycling won de themaprijs 'meest onderscheidend in de branche'. Kemeling Kunststoffen kreeg de themaprijs 'Meest sociaal betrokken werkgever'.