Handballers Quintus ruim langs Volendam

De handballers van Quintus hebben de thuiswedstrijd in de eredivisie tegen Volendam gisteravond gewonnen. In de Eekhouthal in Kwintsheul werd het 38-27.

De gasten konden ruim een kwartier aardig meekomen. Volendam kwam van een 12-8 tussenstand terug tot 12-11 (na 17 minuten spelen). Daarna liep Quintus snel uit. Zeven minuten later was de score opgelopen naar 17-11 en dat gaf de thuisploeg niet meer uit handen. Bij rust was de stand 20-14.

In de tweede helft liep Quintus na veertien minuten zelfs uit naar een marge van elf doelpunten (32-21). Dat verschil stond ook aan het einde op het scorebord: 38-27.

Op dezelfde avond verloor concurrent Houten van DFS Arnhem, waardoor Quintus, Houten, Hellas én koploper BFC nu allemaal 16 punten hebben. BFC komt echter vandaag nog in actie.

HV Quintus HS1 - Kras/Volendam 2 38-27

HV Quintus 2 - Rapiditas 23-24