HV Westland

HV Westland

Eerste gelijkspel Westlandse hockeydames

De hockeydames van HV Westland hebben in de strijd om de koppositie in de tweede klasse puntenverlies geleden. De uitwedstrijd bij nummer 3 Pelikaan eindigde in 1-1.

Het is de eerste remise voor HV Westland deze competitie. Daarmee verliezen de Naaldwijksen de (gedeelde) koppositie en staat HV Westland nu op de tweede plek. Berkel-Rodenrijs gaat nu alleen aan de leiding, met twee punten voorsprong op HV Westland.

Verlies heren HV Westland

De heren van HV Westland speelden een uitwedstrijd tegen Hoeksche Waard. Na het eerste kwart stond er een 1-0 achterstand op het scorebord. Lang bleven de doelpunten daarna uit. Pas in het laatste kwart werd het 2-0. HV Westland maakte daarna nog wel de 2-1, maar een gelijkspel zat er niet meer in.

HV Westland staat voorlopig op de een-na-laatste plek. Volgende week staat de laatste wedstrijd voor de winterstop op het programma, thuis tegen Noordwijk. Ook die ploeg staat in de onderste regionen van de tweede klasse.