Archief
Excelsior Maassluis

Excelsior Maassluis

Steye Jacobs nieuwe trainer Excelsior Maassluis

Steye Jacobs is vanaf komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van voetbalclub Excelsior Maassluis. De 38-jarige oefenmeester is nu nog verantwoordelijk voor de onder-21.

Jacobs is op sportpark Dijkpolder de opvolger van Dogan Corneille, die na vijf seizoenen toe is aan iets anders. Hij gaat na de zomer aan de slag bij FC Rijnvogels.

Sinds 2017

Jacobs maakte in de zomer van 2017 de overstap van Victoria'04 in Vlaardingen naar Maassluis. Daar was hij eerst verantwoordelijk voor de onder-17 (twee jaar) en onder-18 (één jaar). Momenteel is hij bezig aan zijn tweede seizoen bij de beloftenploeg. Technisch manager Niels Redert: "Steye past perfect in het plaatje van een zelf opgeleide trainer de kans te geven door te stromen naar de hoofdmacht. Iets wat we natuurlijk ook al vele jaren doen met onze jeugdspelers."

"Ik ben enorm trots op de kansen en het vertrouwen dat ik vanuit de clubleiding krijg om vanaf het nieuwe seizoen door te schuiven als hoofdtrainer van deze mooie club", zegt Jacobs. "Het is geweldig om te zien dat naast spelers ook trainers zich binnen de club kunnen ontwikkelen en de kans krijgen bij de hoofdmacht. Ik heb veel zin om samen met de spelers en staf een vervolg te geven aan de afgelopen mooie jaren."

Categorieen:
Nieuws Sport Maassluis