Archief
Wijkagent Maasland

Aan deze plaatsen brengt Sinterklaas dit weekend een bezoek

Sinterklaas brengt dit weekend weer een bezoekje aan diverse dorpen in onze regio. Lees hier waar de Sint deze zaterdag zijn gezicht zal laten zien.

Den Hoorn

In Den Hoorn komt de Sint om 10.00 uur aan bij de scouting. Na een feestelijk onthaal zal de goedheiligman een optocht door het dorp leiden.

Ter Heijde

Het ontvangst van Sinterklaas wordt in Ter Heijde om 10.45 uur afgetrapt met een muzikale show voor hotel Elzenduin. Om 11.00 uur is de Sint deel van een optocht die alle straten van het dorp zal aandoet.

Schipluiden

Op de parkeerplaats van het sportpark aan de Tiendweg begint Sinterklaas om 12.00 uur met een feestelijke optocht door het dorp.

Wateringen

Voordat de Sint arriveert, geeft Dance4you geeft in Wateringen een optreden bij de Mariaschool. Om 13.00 wordt de goedheiligman hier hartelijk onthaald en zal hij met een stoet naar het Oude Raadhuis trekken. Vanaf 14.30 uur zijn er kinderspelletjes te spelen bij winkeliers op het Vliethof, het plein en de Herenstraat.

's-Gravenzande

In 's-Gravenzande vertrekt de sinterklaasparade om 13.00 vanaf de Kiem, onder begeleiding van showband GLAZ. Om 13.30 is er een kindershow op het Marktplein en om 14.00 zal burgemeester Bouke Arends samen met dansgroep Papillon de Sint hartelijk welkom heten.

Maasland

De Sint bezoekt Maasland deze zaterdag om 13.30. Hij zal daar vanaf de Albert Heijn aan de Veldesteijn door het dorp trekken met een optocht.

Maasdijk

Sinteklaas en zijn pieten bezoeken om 15.00 uur het grasveld aan de Tuindersweg. De optocht door het dorp begint om 15.15 en zal om 16.00 uur eindigen met een Pietenmarkt op het Oranjeplein.