Archief
WOS

WOS

Student is voor 1 dag directeur bij KP Holland

Deze week gaan 15 studenten één dag aan de slag als directeur bij een top ondernemer in de voedsel- of bloemensector. Op die dag krijgen zij de kans om achter het dagelijkse werk van een directeur en daarmee de dynamiek van het bedrijf te komen

Vandaag was Renzo Grootscholten directeur bij KP Holland. "Je kan niet alles leren in een dag. Je ziet wél hoe ergens anders de bedrijfscultuur te werk gaat. KP Holland heeft gevraagd wat ik vandaag leuk zou vinden om te doen. Het is best een bijzondere tijd voor de tuinbouwsector. Daar hebben we het onder andere overgehad. Mijn dag is zeer geslaagd!"

Leo de Vries (algemeen directeur van KP Holland) zag dat de cirkel rond is: "Het is leuk om een 'horti hero' welkom te heten. Renzo volgt dezelfde studie als ik heb gevolgd. Ik heb ook bij KP Holland mijn afstuuropdracht gedaan."

Directeur voor 1 dag is een initiatief om studenten enthousiast te maken voor de voedsel- en bloemenindustrie. "De behoefte aan talent in de sector is groot en er is nog steeds veel onbekendheid voor onze sector", aldus initiatiefnemer Lenny Dijkshoorn van HortiHeroes. “Het is een taak van ons als sector om daar met z’n allen een positieve bijdrage aan te leveren.”

Categorieen:
Nieuws De Lier Naaldwijk