Archief
WOS

WOS

Westland Verstandig belegt bijeenkomst over plan pumptrackbaan

De gemeenteraadsfractie van Westland Verstandig houdt binnenkort een bijeenkomst over de voorgenomen pumptrackbaan in het Waelbos in de 's-Gravenzandse wijk Rijnvaart.

De fractie wil tijdens een inloopochtend, en desgewenst ook schriftelijk, de mening van de buurtbewoners peilen. De aanleiding zijn geluiden van ontevredenheid die de fractie bereikten. Zo'n pumptrackbaan is een combinatie van een crossbaan en een skatepark.

Meerdere buurtbewoners willen het Waelbos beschouwen als een plek om tot rust te komen in de natuur en zijn bang voor overlast van jongeren die de pumptrackbaan bezoeken. Een ander deel van de buurtbewoners ziet echter wel muziek in de pumptrackbaan.

De toekomstige pumptrackbaan is in het leven geroepen door een petitie van Wendy Kuijvenhoven uit Naaldwijk. Die petitie is inmiddels bijna 500 keer ondertekend.

De inloopochtend wordt gehouden op zaterdag 26 november, om 10.00 uur. De bijeenkomst zal plaatsvinden in het burgerkantoor van Westland Verstandig aan de Markt in 's-Gravenzande.