Ellen Grimbergen

Opnieuw thuisnederlaag Hoekse rugbyers

De rugbyers van RC Hoek van Holland zijn vanmiddag tegen hun derde (thuis)nederlaag op rij aangelopen. De wedstrijd tegen 't Gooi eindigde vanmiddag in 14-44.

De thuisploeg kwam al snel op achterstand door een vroege try (en conversie) van 't Gooi, maar het werd niet veel later was de stand weer gelijkgetrokken. Bij rust was 't Gooi echter al uitgelopen naar een 7-24 stand. Aan het begin van de tweede helft maakten de Hoekenzen nog een try, waarna ook de conversie werd benut. Zo kwam de stand op 14-24, maar dat bleek het laatste echte wapenfeit.

De mannen uit Hoek van Holland blijven zo in de ereklasse steken op één overwinning in vier wedstrijden. Over anderhalve week staat de volgende wedstrijd op het programma. Dan reist de formatie van coach Glenn Vertongen af naar Castricum, voor het uitgestelde duel met Cas. Die ploeg heeft eveneens pas één overwinning binnengehaald.