WOS/Piet Voskamp

SV Den Hoorn wint overtuigend in Bergen op Zoom, opnieuw verlies Westlandia

SV Den Hoorn heeft de uitwedstrijd bij Dosko in Bergen op Zoom overtuigend met 1-3 gewonnen. Daarmee blijft de ploeg in het spoor van de koplopers.

De ploeg uit Midden-Delfland boekt zo de tweede opeenvolgende zege. Vorige week was Den Hoorn ook al te sterk voor de toenmalige koploper 't Zand.

Donny Slot zette de gasten al in de eerste minuut op een 0-1 voorsprong. Via Mark Vermuelen (vrije trap) en opnieuw Donny Slot (vanaf rand zestien meter) was de ruststand 0-3. Halverwege de tweede helft maakte Dosko de aansluitingstreffer, maar daar bleef het bij. Momenteel staat de Hoornse club vierde op de ranglijst met vier punten verschil op de nummer 1, Unitas '30.

Westlandia scoort weer geen punten

Op een zonovergoten Sportpark de Hoge Bomen had Westlandia-zondag de nummer twee op de ranglijst, OFC uit Oostzaan, op bezoek. De club uit Naaldwijk is hekkensluiter en heeft de punten dus hard nodig. Maar in een matige wedstrijd maakte OFC al na tien minuten de openingstreffer.

Op een paar kansen van beide teams na gebeurde er verder niet veel en er werd niet meer gescoord.

Woensdag komt Westlandia opnieuw in actie, dan neemt het het op tegen Hollandia.