Archief
WOS

WOS

Laatste weekend nog volop campagnes: verkiezingsmarkt Maassluis

Door heel de regio waren er in het laatste weekend voor de gemeenteraadsverkiezingen nog veel partijen op campagne. In Maassluis was er een verkiezingsmarkt.

De lokale partijen in Maassluis probeerden in het weekend ook nog zo veel mogelijk stemmers te winnen. In het centrum van Maassluis stond het hele weekend een verkiezingsmarkt. De opkomst was niet enorm, maar voor de mensen die nog niet wisten op wie ze wilde stemmen was het een goede uitkomst.

Van de mensen die een kijkje namen op de markt, hadden veel de keuze al gemaakt. Toch waren er ook een hoop mensen die er nog niet uit waren. "Ik weet niet waar ik op moet stemmen, maar ik vind in ieder geval dat er iets aan het afvalprobleem moet gebeuren", vertelde een voorbijganger.

Weer 'normaal' campagnevoeren

De partijen deden erg hun best, de kraampjes waren goed versiert met foto's en quotes. De coronacrisis heeft er voor gezorgd dat dit soort dingen een lange tijd niet plaats konden vinden. Er werden tompoezen, tulpen en rozen uitgedeeld. Bij de kraam van GroenLinks werden zelfs handgemaakte geluksstenen uitgedeeld.

"Vorig jaar met de landelijke verkiezingen konden we eigenlijk helemaal niets doen qua campagnevoering. Daarom hebben we dit nu gedaan", zei de vrouw die in de GroenLinks-kraam stond.

Overzicht stembureaus

De verkiezingen zijn op maandag 14, dinsdag 15 en woensdag 16 maart.

Klik hier voor alle stembureaus in Westland

Klik hier voor alle stembureaus in Maassluis

Klik hier voor alle stembureaus in Midden-Delfland

Klik hier voor alle stembureaus in Hoek van Holland