Signbiblio

Westlandia en JOS Watergraafsmeer delen de punten

Het zondagelftal van Westlandia heeft gisteravond in de derde divisie gelijkgespeeld tegen JOS Watergraafsmeer.

In Amsterdam werd het 2-2.

De Naaldwijkers begonnen de wedstrijd met een vroege domper. Al na een paar minuten werd doelman Bob van der Hoek van het veld gestuurd, omdat hij hands maakte buiten het strafschopgebied. Verdediger Patrick Batist maakte daarop plaats voor Thomas van der Goes, die daarmee zijn debuut in het eerste maakte. Met een man minder hield Westlandia de score in de eerste helft op 0-0.

Vrijwel direct na rust viel echter al het eerste doelpunt van de wedstrijd, aan de kant van de thuisploeg wel te verstaan. Via Melvin Vissers kwam Westlandia wel weer op gelijke hoogte, maar niet lang daarna kwamen de Amsterdammers opnieuw op voorsprong.

Lang leek de wedstrijd af te stevenen op een overwinning voor de thuisploeg, maar Kai Verbeek werd het vlak voor het eindsignaal alsnog 2-2.

Door het gelijke spel klimt Westlandia weer een plaatsje op de ranglijst, de ploeg staat zestiende en houdt nu DEM én EVV Echt onder zich. Zondag neemt Westlandia het op tegen nummer dertien Hollandia.