Handballers Quintus verliezen ondanks sterke eerste helft

De handballers van Quintus hebben het thuisduel tegen Kembit-Lions met 26-30 verloren.

Ondanks het verschil op de ranglijst (Quintus staat onderaan in de BeNe-League en Lions op plek 3) stond de thuisploeg in Kwintsheul het grootste deel van de eerste helft op voorsprong. Na een minuut of vijf had Quintus zelfs even een marge van drie (5-2), maar Lions bracht dat weer terug tot 7-6. In het slot van de eerste helft brachten de Limburgers de score van 14-11 naar 14-14 bij rust.

Aan het begin van de tweede helft nam Lions het heft in handen. Na tien minuten stond er een stand van 19-22 op het scorebord. Quintus kwam een enkele keer nog dichtbij, maar kon uiteindelijk geen goed resultaat halen. De eindstand was 26-33.

Quintus speelt volgende week de laatste wedstrijd in de BeNe-League. In België is dan Handbal Tongeren de tegenstander.