Handbalsters Quintus verslaan Fortissimo

De handbaldames van Quintus hebben gisteren zonder al te veel moeite gewonnen van laagvlieger Fortissimo.

De thuisploeg had in Kwintsheul al snel een voorsprong te pakken van zo'n drie doelpunten en gaf die op een enkel moment na niet uit handen. In de laatste vijf minuten voor rust werd de marge nog iets vergroot. Halverwege stond het 15-9.

In de tweede helft kwam Quintus niet meer in de problemen. Na 18 minuten stond het grootste verschil op het bord: 30-18. De eindstand was 36-27.

In de eredivisie staat Quintus nu op de derde plek met 29 punten uit negentien wedstrijden. Er zijn nog drie wedstrijden te gaan voordat de play-offs om het landskampioenschap beginnen. Volgende week donderdag spelen de Heulsen tegen de nummer vier VZV. Verder staan nog wedstrijden tegen Volendam en opnieuw Fortissimo op het programma.