Archief
WOS

WOS

Kerstmeeting en jaaroverzichten bij de WOS

Ook dit jaar is de Kerstmeeting vanuit De Lier bij de WOS te zien.

Net als vorig jaar is het door corona niet mogelijk om een fysieke Kerstmeeting te organiseren in een veilinghal op Westerlee. Daarom hebben de Lierse kerkgemeenschappen de handen ineen geslagen voor een televisie-uitzending bij de WOS.

In het programma wordt een wandeling gemaakt langs de vier kerkgebouwen van De Lier met als thema 'Heb je even'. Tijdens de wandeling komt het kerstverhaal uitgebreid aan bod. De uitzending kun je hieronder bekijken.

Artikel gaat verder onder de video.

Jaaroverzichten

In het WOS Nieuws jaaroverzicht 2021 blikken Juliet Spierenburg en Dennis van Schie terug op de nieuwsgebeurtenissen die het afgelopen jaar domineerden: van de grafschennis op begraafplaats Beukenhage in 's-Gravenzande tot natuurlijk de coronacrisis. Maar ook de zware sneeuwval in februari en een aantal zware ongelukken passeren de revue. Op Tweede Kerstdag vanaf 19.10 ieder uur op WOS TV.

Het WOS Sport jaaroverzicht 2021 met Stefan van Eijk is vanaf maandagavond 19.10 ieder uur te zien. Daarna vind je de uitzendingen terug bij uitzending gemist.