Archief
PvdA Maassluis

PvdA Maassluis

PvdA Maassluis gaat verkiezingen in met jong en oud

PvdA Maassluis heeft de lijst vastgesteld met kandidaten voor de komende verkiezingen met, zoals bekend, Sjoerd Kuiper als lijsttrekker.

Op de lijst staan jonge gezichten en oude bekenden. Op nummer 2 staat de 23-jarige Iris Vrolijks. Zij is de jongste op de lijst. Plek 3 is voor de huidige fractievoorzitter Jorrit Keijzer. Op 4 staat Paul Luijenburg, oud-voorzitter van hockeyvereniging Evergreen. Steunraadslid Abdullah Ertekin staat op 5 en na hem staat oud-voorzitter van Stichting Maassluis Maritiem, Hans de Bruin op de lijst. Op de zevende plek staat Mike Feuerberg, oud-bestuurder van Stichting Onder Een Dak en op 8 raadslid Zeki Celikkaya. Plek 9 is voor historicus en ondernemer Nick van der Ende en Hilde Jansen sluit de top tien. Zij is gepensioneerd horecamedewerker van theater Koningshof en actief als bestuurslidcommissielid van de Burgemeesterswijk.

Oud-wethouder Arnold Keijzer heeft volgens de PvdA een ereplaats en staat met plek 18 als laatste op de lijst.

De PvdA heeft momenteel drie zetels in de Maassluise raad. Sjoerd Kuiper vindt het ingewikkeld om een streefgetal te noemen voor het aantal zetels na de komende verkiezingen. "We willen zo groot mogelijk worden voor een sterk en sociaal Maassluis", aldus de lijsttrekker.

Categorieen:
Nieuws Maassluis Politiek