Handballers Quintus verliezen slotduel 2021

De handbalmannen van Quintus hebben hun laatste competitieduel van 2021 verloren.

De ploeg van trainers Jack van Lier en Geert Hinskens mocht gisteravond tegen Hasselt weer eens aantreden in de eigen Eekhouthal. Het complex in Kwintsheul was in de voorbije weken dicht voor volwassenen.

Het waren de gasten uit België die in Kwintsheul het eerste gaatje te pakken hadden. Na tien minuten spelen stond het 3-6. Quintus liep vervolgens wel een puntje in (5-7 na twintig minuten), maar in het slot van de eerste helft was het Hasselt dat weer uitliep naar een comfortabele 6-13 ruststand.

In het tweede bedrijf kon Quintus eigenlijk niet meer dichterbij komen. Het verschil bleef steeds zeven à acht doelpunten. De eindstand was 20-28.

Het was voor de Westlanders alweer de dertiende nederlaag in de BeNe-League dit seizoen. Quintus won slechts twee keer: beide wedstrijden tegen Atomix. Daardoor sluit de ploeg uit Kwintsheul 2021 af als hekkensluiter van de competitie (4 punten). Atomix staat met één punt meer op de elfde plek en Hasselt is tiende.