Archief
WNTweb

WNTweb ook actief in voortgezet onderwijs

De Stichting Westland Natuur en Techniek Web is volgend jaar niet alleen actief in het basisonderwijs, maar ook in het voortgezet onderwijs.

Op de locaties van ISW en Lentiz, die de afgelopen jaren zelf geïnvesteerd hebben in extra technologieprogramma’s, kunnen basisscholieren met de activiteiten van WNTweb volgend jaar alvast een kijkje in de keuken nemen bij de middelbare scholen.

WNTweb werkt al 10 jaar samen met het basisonderwijs en de kinderopvangorganisaties in Westland en Hoek van Holland op het gebied van natuur-, milieu- en techniekeducatie. Doel is kinderen van allerlei niveaus en leeftijden kennis te laten maken met de diverse technieken in het Westlandse bedrijfsleven.

Met extra subsidie van de gemeente Westland gaat WNTweb een breed technologie-programma ontwikkelen op het gebied van onderzoekend en ontwerpend leren, wetenschap en technologie, duurzaamheid en gezondheid. Ook zal WNTweb met een duurzame bus natuur-, milieu- en techniekactiviteiten aanbieden op de schoolpleinen van basisscholen. Daarmee worden veel lessen laagdrempelig en coronaproof aangeboden, dicht bij de scholen.