Archief
Thierry Schut

Thierry Schut

Westland zet drie jonge uitblinkers in het zonnetje

Skye van de Wetering en de tweelingbroers Bob en Stef van Veen hebben van de gemeente Westland de waarderingsprijs de Uitblinker gekregen.

Met de Uitblinker zet de gemeente jongeren in het zonnetje voor het vrijwilligerswerk dat zij doen. Met de prijs hoopt de gemeente andere jongeren te stimuleren om vrijwilligerswerk te doen. Dit jaar zijn er dus drie winnaars uitgekozen.

Skye van de Wetering is al geruime tijd betrokken bij voetbalvereniging KMD in Wateringen. Hier is hij scheidsrechter en op woensdag trainer bij de jeugd. Volgens de gemeente brengt hij met enthousiasme zijn passie voor de sport over aan de jeugd.

Broers Bob en Stef van Veen zijn actief bij een andere voetbalclub in de regio: Westlandia. Hoewel zij samen een mediabureau runnen, doen zij hun werk voor de Naaldwijkse club volledig belangeloos. Ze verzorgen de communicatie vanuit de voetbalvereniging en filmen en monteren de wedstrijden van het eerste zondagelftal.

Vanaf dinsdagavond 19.13 uur is te zien hoe de drie jongeren worden verrast met hun prijs. De uitzending wordt elk half uur herhaald. WOS Extra: Uitblinkers is daarna tevens te bekijken via Uitzending Gemist.

Thierry Schut