Archief
WOS

WOS

WestlandStek voor Henk Simonis

Scheidend voorzitter Henk Simonis van de Stichting Fuchsia Hobby Club Westland e.o. heeft vrijdag de WestlandStek gekregen.

Wethouder Albert Abee (tuinbouw) reikte de gemeentelijke onderscheiding uit tijdens de opening van de Fuchsiade 2021 op Volkstuincomplex Madestein.

Simonis heeft zich als voorzitter van de stichting, die 106 leden heeft, 24 jaar ingezet om het hobbymatig hebben en houden van fuchsia’s te verbeteren. Ook was hij verantwoordelijk voor de jaarlijkse fuchsiashows, die tot 2017 in het Wateringse Hofpark werden gehouden. In 2015 vierde de stichting daar het 25-jarig jubileum van de Fuchsiade. Vanaf 2018 wordt de show gehouden op het volkstuincomplex in Madestein aan de Madepolderweg.

De WestlandStek wordt toegekend aan personen die zich gedurende een aaneengesloten periode van minimaal 12,5 jaar op bijzondere wijze hebben ingezet voor een organisatie/vereniging in de gemeente Westland en/of haar rechtsvoorgangers op kerkelijk, cultureel, sociaal, maatschappelijk of sportief gebied.

Henk Simonis. archief WOS

Categorieen:
Nieuws Algemeen Westland