Archief
WOS

Maasdijker ergert zich aan entree Maassluise begraafplaats

De ouders van Maasdijker Wim Smit liggen allebei begraven in Maassluis. De laatste tijd dat Wim er kwam ergerde hij zich aan de entree en het register van de begraafplaats.

Wim komt regelmatig bij het graf om er onderhoud te plegen. Hij haalt er onkruid weg en ververst de bloemen. Deze keer zag hij dat het register met tiewraps aan het bouwhek was opgehangen. Hij besloot op Marktplaats op zoek te gaan naar een bureautje. Deze kocht hij in Monster voor 10 euro.

Vrijdagmorgen heeft hij het bureautje bij de begraafplaats gebracht en het register in een multomap gedaan. Met een stanleymes sneed hij de tiewraps door en het bureautje staat onder het afdak.

Renovatie

De begraafplaats wordt gerenoveerd, moet Wim dan niet gewoon even geduld hebben? Zelf zegt hij de renovatie te begrijpen, maar hij vindt ook dat de gemeente een tussenoplossing zou kunnen bedenken. Wim is niet meteen tot actie overgegaan. Hij heeft drie weken geleden een mail naar het college van Burgemeester en Wethouders gestuurd. Hij kreeg een ontvangstbevestiging, maar daarna bleef het stil.