Archief
Jaap Stolze

Jaap Stolze

Soepgroenten uit Westland voor personeel ziekenhuis

Van de ICT-specialisten tot de verpleegkundigen op de spoedeisende hulp: werkelijk voor alle medewerkers van het Reinier de Graaf ziekenhuis staat vandaag een doos met Westlandse soepgroenten klaar.

In totaal zijn 4.500 pakketten door een bedrijf uit Westland afgeleverd als opsteker in deze zware tijd. De actie is een initiatief van het ziekenhuis zelf, die kocht de groenten met korting in.

Volgens directeur Carina Hilders van het Reinier de Graaf Gasthuis blijft het aantal Covid-patienten maar toenemen. Het personeel moet alle zeilen bijzetten.

Het huis is overvol, het personeel loopt 24 uur per dag, zeven dagen per week de benen uit het lijf

• Carina Hilders, directeur Reinier de Graaf Gasthuis

Ze hoopt door de vaccinaties aan medewerkers van het ziekenhuis en andere mensen een dalende trend te zien zal zijn. Op dit moment is dat niet het geval. Door flexibele inzet van personeel, maar ook door het flexibel inzetten van ruimte de zorg te bieden aan patiënten die geen corona hebben. Ze roept mensen met klachten op om naar de huisarts te gaan en als het nodig is ook naar het Reinier de Graaf Gasthuis te komen, want ze staan dag en nacht voor de zieken klaar.

Categorieen:
Nieuws Algemeen Westland