Archief

Team Westland doneert 20.000 euro

Corona maakt nu veel acties voor goede doelen onmogelijk, maar begin 2020 hadden Team Westland-deelnemers al diverse acties georganiseerd.

Daardoor is het mogelijk om drie cheques met een totale waarde van 20.000 euro uit te reiken. Want, zo stelt Team Westland, kanker staat niet stil.

Het Ronald McDonald Huis in Den Haag heeft in de persoon van Karlien Weer 12.500 euro gekregen. De gastenkamers in het HagaZiekenhuis zijn sinds kort weer geopend. Met de cheque draagt Team Westland bij in kosten voor de overnachting van ouders van wie een kind is opgenomen in het Juliana Kinderziekenhuis.

Pamela Breas van Inloophuis Carma in Naaldwijk heeft een cheque van 5.000 euro gekregen. Dat is de ontmoetingsplaats in het Westland voor iedereen die geraakt is door kanker en draait vooral op donaties en giften. Momenteel is Carma minimaal geopend, maar biedt het wel 1-op-1 gesprekken of wandelingen en online activiteiten aan.

Ten slotte kreeg Brigitte Bosman van Stichting Bribos een cheque van 2.500 euro. Deze stichting zet zich in het HMC Anthoniushove in Leidschendam in om een thuis in het ziekenhuis te creëren, onder andere door koffie drinken in de ''inloopkamer' en verwendagen voor de oncologiepatiënten.

Categorieen:
Nieuws Algemeen Westland