Archief
Facebook

Facebook

Actieweek voor een schoner Maassluis

De gemeente Maassluis roept verenigingen, ondernemers, scholieren en andere inwoners van de stad op om van 18 tot 24 maart aanstaande samen zwerfafval op te ruimen. Dat gebeurt in het kader van de Week van Nederland Schoon en de Landelijke Opschoondag op 23 maart.

De bedoeling is dat er in die week voor gezorgd wordt dat vooral straten, schoolpleinen, speeltuinen en recreatiegebieden in Maassluis en omgeving weer helemaal schoon worden. Bewoners kunnen zelf een 'zwerfafvalactie' organiseren op een tijdstip dat hen het best schikt. De invulling daarvan mogen ze zelf weten.



Aanmelden voor deze actie kan tot uiterlijk vrijdag 8 maart door een mailtje te sturen naar milieu@maassluis.nl. Deelnemers krijgen dan communicatiemateriaal, schoonmaakmiddelen en bedankjes voor de deelnemers van de gemeente. De gemeente wil op 8 maart een lijst van opruimacties publiceren, zodat ook anderen daaraan kunnen meedoen.

Verder is het mogelijk een actie aan te melden via www.supportervanschoon.nl. Op die website kunnen ook opruimpakketten worden besteld.

Categorieen:
Maassluis Algemeen