Archief
WOS Media

WOS Media

Family Treffers beste cafetaria van Zuid-Holland

Family Treffers in Honselersdijk mag zich dit jaar het beste cafetaria van Zuid-Holland noemen. Het etablissement aan de Dijkstraat is tevens in de nieuwe Cafetaria Top 100 van Snackkoerier gestegen van de veertiende naar de vierde plek in Nederland.

De ingeschreven cafetaria's zijn de afgelopen tijd bezocht door zogeheten mysterybezoekers en een vakjurylid. De top 7 kreeg tot slot een bezoek van ruim anderhalf uur van de hoofdjury om de definitieve volgorde van de ranglijst te bepalen. Zij hebben vooral gekeken naar bedrijfsvoering, de visie van de ondernemers en maatschappelijke betrokkenheid.

Treffers werd twee jaar geleden geopend en heeft zich in die korte tijd ontwikkeld tot een 'absoluut topbedrijf waarin alles klopt', zo staat in het juryrapport. "We zien veel groen, waaronder een groene wand; ook de lampen en de chesterfieldbank zijn mooi. Dit interieur valt flink in de smaak, het is thuiskomen, of een plek waar je in de avond even een biertje gaat drinken. In combinatie met het team straalt dit bedrijf een aanstekelijke energie uit."