Archief

Donaties aan sintfeest, Droom je Thuis en Zeldzame Ziekte Fonds

Serviceclub Kiwanis Westland heeft deze week giften gedaan aan Het Westlands Sinterklaasfeest en Stichting Droom je Thuis. Olsthoorn Makelaars deelde geld uit aan het Zeldzame Ziekte Fonds.

Kiwanis hield op 28 augustus een golfdag. Met de golfwedstrijd, het aansluitende Spaanse buffet en de veiling van kavels is geld opgehaald. Dat wordt nu besteed aan de twee stichtingen. Het sinterklaasfeest kan dankzij de cheque van 6.000 euro 150 Westlandse kinderen gelukkig maken met een cadeau. Het gaat om kinderen uit gezinnen waar soms al jaren geen budget is voor extra uitgaven en cadeau's.

Stichting Droom je Thuis kreeg een cheque van 6.350 euro, waaraan de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind via een plusregeling nog eens 50 procent toevoegt. Droom je Thuis wordt geleid door de ouders van tien kinderen met een meervoudige beperking. Zij realiseren binnen enkele jaren hun woondroom in Naaldwijk en reserveren het bedrag voor de voorzieningen die nodig zijn in de woning.

Ook Olsthoorn Makelaars deelde deze week uit. Bij de opening van de derde vestiging, in Naaldwijk, werd een bedrag van 4.000 euro geschonken aan het Zeldzame Ziekten Fonds. Het Zeldzame Ziekten Fonds helpt mensen met een zeldzame ziekte. Dit doen zij door geld in te zamelen voor wetenschappelijk onderzoek, door bekendheid te geven aan zeldzame ziekten en door het faciliteren van lotgenotencontact.