Archief
District8

District8

Spoor van botsschades in Den Hoorn

In de omgeving van de Woudseweg in Den Hoorn heeft de bestuurder van een bestelbusje dinsdagavond een ravage aangericht. Er waren zeker twee aanrijdingen en er werd een lantaarnpaal omver gereden waarbij vervolgens forse schade ontstond aan een geparkeerde auto. De man is uiteindelijk rennend gevlucht, zo meldt fotopersbureau District 8.

De bestelbus kwam in eerste instantie in aanrijding met een witte personenauto. De bestuurder van de bestelbus ging er vervolgens direct vandoor. Bij een zijstraat van de Woudseweg, de Victoria, reed hij een lantaarnpaal omver, die bovenop een geparkeerde auto viel en daarbij de achterruit verbrijzelde.

De automobilist van de witte auto waarmee het bestelbusje eerder een aanrijding had gehad, probeerde het busje klem te rijden op de Victoria. De bestuurder van het busje reed achteruit, raakte de witte auto opnieuw en ging er opnieuw in zijn voertuig vandoor. Wel bleef daar een stuk van de voorbumper en de kentekenplaat achter.

Een getuige in een lesauto die alles zag gebeuren en de automobilist van de eerdere aanrijdingen bleven achter het busje aanrijden. Toen de bestuurder van het busje de doodlopende Dirkjespeer was ingereden en geen kant meer op kon, ging hij er rennend vandoor.

Categorieen:
112