Archief

Complex Excelsior Maassluis klaar voor PSV

Sportpark Dijkpolder in Maassluis is zo goed als klaar voor woensdagavond. Dan krijgt Excelsior Maassluis eredivisieclub PSV op bezoek in het Toto KNVB Bekertoernooi. Om de landskampioen te kunnen ontvangen, moest een hoop aan het complex gebeuren.

Omdat de wedstrijd om 18.30 uur live te zien zal zijn op FOX Sports, moet er genoeg licht zijn. "Alle lichtmasten zijn aangevuld met lampen", zegt voorzitter Gert-Jan Bunt tegen WOS Media.

Er komen zo'n 3.500 bezoekers op het duel af. Daarvoor zijn extra voorzieningen gecreëerd. Zo komt op de plek van de fietsenstalling bij de ingang en tussen het scorebord en veld 5 een foodcourt met eet- en drankkraampjes en toiletgelegenheden. Voor de fans uit Eindhoven is een aparte tribune neergezet.

Niet alleen de vereniging en de spelers zijn in voorbereiding op de bekerwedstrijd, ook de fans van Excelsior Maassluis hebben hun maatregelen getroffen. "Er zijn meerdere grote spandoeken gemaakt die ze hier gaan ophijsen", aldus Bunt. "Ik ben benieuwd hoe dit gaat uitpakken."

Verkeersmaatregelen

De vereniging vraagt bezoekers om zoveel mogelijk op de fiets te komen. Wie toch de auto neemt, kan parkeren aan het Kastanjedal, op het terrein bij de Lentiz Revius MAVO, bij winkelcentrum Koningshoek of op het parkeerterrein bij Boekestijn in Maasland. Voor de Rozenlaan geldt een parkeerverbod.

De parkeerterreinen bij de Mimosastraat, Olympiahal en Lavendelstraat zijn alleen toegankelijk voor bewoners met een doorlaatbewijs.

WOS Radio doet woensdagavond LIVE verslag van de bekerwedstrijd Excelsior Maassluis - PSV. Ook het duel tussen Westlandia en VVV Venlo van dinsdagavond is rechtstreeks te beluisteren.

Categorieen:
Maasland Maassluis Sport