Archief

Westlandse ondernemers half jaar op boksles

Een groep Westlandse ondernemers gaat letterlijk de bokshandschoenen oppakken om een goed doel te dienen. Ten bate van het initiatief 'Droom je Thuis' gaan ze op 18 mei de ring in bij het Westlands Boksgala.

Er zijn nu al dertien sportieve Westlandse ondernemers die hun deelname hebben toegezegd. "Deze helden gaan ruim een half jaar lang in training bij Defence Academy in Naaldwijk", aldus Shirley Schelkers, voorzitter van de speciaal voor dit doel opgerichte stichting.

Het boksgala wordt gehouden in De Leuningjes in Poeldijk. Er worden tafels verkocht, er komt een veilingverkoop en na afloop wordt er gefeest. De boksende ondernemers betalen voor hun deelname, maar kunnen ook gesponsord worden via een eigen donatiepagina op internet door familie, vrienden en relaties. Dit alles om zoveel mogelijk geld in te zamelen.

Droom je Thuis

Het goede doel, Droom je Thuis, is een ouderinitiatief en voorziet in een kleinschalige woon- en of verblijfsgroep voor kinderen en jongvolwassenen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. De stichting heeft nu nog geen vaste locatie, maar de gemeente Westland staat positief tegenover de bouw van een woning op een kavel aan het Zuideinde in Naaldwijk.

Voor de inrichting is echter wel geld nodig, ondanks dat de huisvesting en zorg voornamelijk door bewoners en wettelijke voorzieningen worden vergoed.

Deelnemers

Ondernemers die hun deelname hebben toegezegd, zijn: Eric de Winter (De Winter Logistics), Anne-Marije Captijn (lingeriewinkel De Saac), Stef Heemskerk (Heemskerk Installaties), Remmert Keizer (GJ Personeelsdiensten), Ferry van den Berg (JB Groep), Jack van der Ende (Van der Ende Racing Inn), Roy Wensveen (Wensveen Vastgoedmanagement), Tim en Sven van der Meer (Auto-Truckschade Naaldwijk), Jules Heemskerk (Projectikon), Monique Barendse (GJ Personeelsdiensten), Edwin Veenman (Venéco) en Johan Leerdam (Hoeks & Heerlijk). Een ondernemer, manager of directeur die zich aan dit rijtje wil toevoegen, kan een e-mail sturen naar shirley@sdcommunicatie.nl.