Pixabay

Pixabay

Westlandia pakt eindelijk eerste punten

Westlandia heeft zondagmiddag tijdens hun vierde competitiewedstrijd de eerste punten van het seizoen gepakt. Het Derde divisieteam versloeg op eigen veld OJC Rosmalen met 2-1.

Al vanaf het begin was Westlandia leidend in de wedstrijd. In de eerste 10 minuten had het team de betere kansen. Na 26 minuten spelen wisten de Westlanders te scoren. Tichem schoof een goed opgezette aanval binnen in de verre hoek. Twee minuten na de eerste goal kreeg Bransen een grote kans, maar de keeper van OJC Rosmalen wist de bal te keren. In de tweede helft ging Westlandia voortvarend van start, in de 50ste minuut viel het tweede goal. Serbony wist de bal langs de keeper in het doel te krijgen. OJC Rosmalen scoorde in de laatste minuten van de wedstrijd, waardoor de eindstand 2-1 werd.

GDA - VELO gestaakt na botsing

De wedstrijd van VELO tegen GDA in Den Haag moest na vijf minuten worden gestaakt. VELO-speler Yorick Sedee liep bij een duel een ernstige blessure op. Voor de behandeling kwam een ambulance ter plaatse. Omdat dat lang duurde, werd na een half uur besloten de wedstrijd te staken.