Archief
Politie

Politie

Beelden overvallers Lidl Maassluis vrijgegeven

De politie heeft vrijdagochtend een foto en videobeelden online gezet, waarop twee overvallers op de Lidl aan het Westeinde in Maassluis te zien zijn. Want hoewel de gewelddadige overval al in mei plaatsvond en de supermarkt inmiddels is gesloopt, lopen de daders nog steeds vrij rond.

Tijdens de bewuste vrijdagavond kwamen twee personen met bivakmutsen op tegen sluitingstijd de winkel binnen. Eén van hen probeerde met een schroevendraaier een kassalade uit de kassa te halen. Toen dit niet lukte, kwam de tweede overvaller met een breekijzer. Hierdoor kon hij het geld wel stelen. Hoewel de mannen met hun inbrekersgereedschap hebben gedreigd, is niemand gewond geraakt.

Met het geld vluchtten de twee op een scooter. De politie heeft daarna nog bij verschillende uitvalswegen gepost om de daders te vinden, maar dit was zonder succes.

Eén van de mannen was volledig in zwart gekleed, de ander droeg een zwarte broek en een groene jas. Wie na het zien van de foto de mannen herkent, kan contact opnemen met de politie via 0800-6070 of anoniem: 0800-7000.

Categorieen:
Maassluis 112