Archief
PR

PR

Juf Sandra uit Wateringen leukste juf van de regio

Sandra Helleman is de leukste juf van de regio Midden. De 39-jarige leerkracht van basisschool De Kyckert in Wateringen staat daarmee in de finale van de verkiezing 'Een 10 voor de Juf', waarmee de organisatie achter de verkiezing waardering wil uitspreken voor de vele juffen en meesters die in Nederland voor de klas staan. Op 5 oktober, de Dag van de Leraar, wordt de winnaar bekend.

Sandra staat bij De Kyckert voor groep 7. Ze is al tien jaar juf en wordt door haar leerlingen omschreven als 'vrolijk en nooit chagrijnig'. "De klas is best wel druk, maar toch heeft Sandra oog voor elk kind en zorgt dat niemand zich buitengesloten voelt", zo meldt de organisatie. "Sandra houdt van een gezellige sfeer. Ze heeft zelfs een appeltaart voor de hele klas gebakken en deed afgelopen winter na schooltijd mee met sneeuwballen gooien."

Leerlingen, ouders en collega's van alle basisscholen uit Nederland konden de afgelopen periode hun favoriete juf of meester nomineren. Uit de vele inzendingen zijn de drie leukste leerkrachten gekozen. Naast juf Sandra zijn dat Bart Heijen uit de regio Zuid en Roelien Tissingh uit de regio Noord.

Categorieen:
Wateringen Algemeen