Archief
Archiefbeeld Google Streetview

Archiefbeeld Google Streetview

Nieuweweg gaat richting Poeldijk maanden dicht

Verkeer dat vanuit Den Haag naar Poeldijk wil, kan vanaf zondagavond 22.00 uur geen gebruik maken van de Nieuweweg. Vanwege werkzaamheden is de weg tussen de rotonde bij ABC Westland en de kruising bij de Voorstraat tot en met maandagochtend 29 oktober 6.00 uur afgesloten.

Er worden werkzaamheden uitgevoerd aan de rijbaan, het fietspad en de openbare verlichting. Er is niet genoeg ruimte om de werkzaamheden uit te voeren met behoud van alle verkeersstromen. Daarom gaat de weg in één richting dicht. Verkeer vanuit Westland kan wel gewoon passeren.

Automobilisten vanuit Den Haag wordt geadviseerd om te rijden via de Lozerlaan. Fietsers en voetgangers worden omgeleid met gele borden Woningen en bedrijven blijven zoveel mogelijk bereikbaar via een tijdelijke voorziening. Bussen 35 en 36 rijden tijdelijk een andere route door het centrum van het dorp.

Vanwege de werkzaamheden is ook het vaarverkeer gestremd. Doorvaart is vanaf zaterdag 8 september tot 28 februari 2019 niet mogelijk over de Nieuwe Vaart tussen de Vredebestlaan (vanaf huisnummer 18) tot aan de rotonde bij het ABC-terrein.

Categorieen:
Poeldijk Westland Algemeen