Archief

In het Ochtendmagazine: flinke aanrijding in Naaldwijk en Vinchenzo op Furieade

In het Ochtendmagazine zat verslaggever Fred van der Ende vanochtend vroeg al in de studio om te vertellen over de flinke aanrijding op de Bosweg in Naaldwijk maandagmiddag. Voorzitter Hans de Bruijn vertelde wat we allemaal kunnen verwachten op de 39e editie van de Furieade.

Flinke botsing op de Bosweg in Naaldwijk

Maandagmiddag zijn er drie auto's tegen elkaar aangebotst. Twee daarvan waren total loss en een van de inzittenden werd vanwege verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Het duurde ruim anderhalf uur voordat de weg weer vrij was. Een flinke aanrijding, aldus verslaggever Fred van der Ende.



Terrein Spektakel niet schoon genoeg volgens gemeente Westland

Volgens de gemeente Westland is het terrein waar het Spektakel in Maasdijk plaatsvond dit jaar niet schoon genoeg opgeleverd. Nadat vrijwilligers van het Spektakel zelf en daarnaast ook nog eens werknemers van Patijnenburg een schoonmaakrondje hadden gedaan, werd het terrein alsnog door de gemeente afgekeurd. Zoeken naar een speld in een hooiberg, vindt de fractievoorzitter van LPF Westland Dave van der Meer.



Vinchenzo treedt op tijdens Furieade 2018

Voorzitter Hans de Bruijn vertelde wie er komen optreden tijdens de Furieade, onder wie Vinchenzo en Adlicious van X Factor 2011. Daarnaast vertelde hij ook wat er voor de rest nog op het programma staat voor de 39e editie van de Furieade.



Poll

Gistermiddag was er om 12.00 uur geen luchtalarm te horen in de regio. De meldkamer had het te druk en was daarom vergeten op de knop te drukken. Was het jou opgevallen?