Archief

Bijeenkomst over plan tweede Maasdijks hotel voor arbeidsmigranten

Er komt volgende week een informatiebijeenkomst over het plan voor een tweede hotel voor arbeidsmigranten In Maasdijk. Het gaat om een aanvraag die de gemeenteraad van Westland voorlopig onmogelijk wilde maken. Het daartoe genomen besluit in de extra raadsvergadering van 14 augustus kreeg echter te laat rechtskracht.

Uitzendbureau NL Jobs, ook eigenaar van het op arbeidsmigranten gerichte hotel Westland in Maasdijk, is initiatiefnemer van dit nieuwe bouwplan. Op donderdag 13 september zal er naar aanleiding van recente ontwikkelingen een informatiebijeenkomst worden georganiseerd door dit bureau.

Tijdens deze bijeenkomst zal algemeen directeur Jeroen van Leeuwen in een presentatie stilstaan bij het proces van de aanvraag en de bouwplannen. Daarna zal er gelegenheid zijn om vragen te stellen. Bewoners van Maasdijk en omgeving en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom. De bijeenkomst wordt gehouden bij Greenpack, Honderland 431, 2676 LV Maasdijk. Inloop vanaf 19.30 uur, de presentatie start om 20.00 uur. Aanmelden kan via: www.nl-jobs.com/nl/aanmeldeninformatiebijeenkomst

Categorieen:
Maasdijk Westland Algemeen