Archief

Jumbo opent vestiging in Kwintsheul

De inwoners van Kwintsheul kunnen binnenkort weer boodschappen doen in hun dorp. Jumbo Koornneef opent medio mei in het nieuwe pand aan de Raaphorst de deuren. Er komt ook een geldautomaat in de supermarkt. Het lange wachten wordt daarmee beloond.

Jumbo Koornneef zegt 20 weken nodig te hebben om het pand gereed te maken voor opening. Het pand wordt van binnen verder afgewerkt, de assortimentsgroepen worden bepaald, de winkelinventaris en schappen worden geplaatst en het personeel wordt klaargestoomd.

Jumbo Koornneef heeft ook al supermarkten in Naaldwijk, Wateringen en Oud-Beijerland. Het bedrijf heeft de ambitie om binnen vijf jaar twee Jumbo foodmarkten en meerdere Jumbo supermarkten te exploiteren. Het aantal medewerkers groeit hiermee naar 1.250.

Kwintsheul zit al ruim vijf jaar zonder volwaardige supermarkt, nadat de Albert Heijn begin 2012 afbrandde. Sinds de afgelopen jaarwisseling is het voor de Heulenaren ook niet meer mogelijk om geld te pinnen in het dorp, want de Rabobank haalde toen de enige geldautomaat uit het dorp.