Archief

In het OchtendMagazine: Biersommelier Kim Sonneveld dinsdag in De Naald met bierproeverij

In het OchtendMagazine op WOS Radio hadden we het vanmorgen over de gitaar van Eddy Christiani die sinds zondag te zien is in Museum RockArt in Hoek van Holland en belden we met biersommelier Kim Sonneveld over de bierproeverij dinsdag in WestlandTheater De Naald.

Bierproeverij in De Naald

Op dinsdagavond 28 november organiseert De Naald in samenewerking met internationaal Biersommelier Kim Sonneveld een Bierproeverij.

Er wordt met zes bieren geschonken en toegelicht op geur, kleur, smaak en het verhaal achter het bier. Maar bovenal wordt het een gezellige avond, waarbij mooie bijpassende happen worden geserveerd om de bierbeleving nog groter te maken.

We belden vanmorgen met Kim over wat het precies inhoudt om biersommelier te zijn en over de bierproeverij van morgen.



Bekende gitaar Eddy Christiani sinds zondag te zien in RockArt

Hij was het eerste Nederlandse popidool en ook de eerste Nederlander die de elektrische gitaar gebruikte, Eddy Christiani. Een van de bekende gitaren van Eddy Christiani is sinds deze zondag te zien in Museum RockArt in Hoek van Holland. Jaap Schut van Museum RockArt vertelde ons er meer over.



Stefan van Eijk praat je bij over het afgelopen sportweekend

Elke maandag praat Stefan van Eijk je bij over het afgelopen sportweekend. Er is veel gebeurd afgelopen weekend op sportgebied in de regio, zoals bijvoorbeeld Jutta Leerdam die zondagmiddag in Inzell haar vierde gouden medaille bij de wereldbekerwedstrijden voor juniores behaalde. De bondscoach van het Nederlands vrouwenvoetbal, Sarina Wiegman uit Monster, staat op de shortlist van sportkoepel NOC*NSF voor de titel van 'coach van het jaar'.



Jaarlijkse vogelshow in De Brug

In kerkzaal De Brug in 's-Gravenzande werd de jaarlijkse vogelshow gehouden. Verslaggever Bas Booister is er voor ons een kijkje gaan nemen.



Regionieuws

Nieuwslezer Dennis van Schie praat je bij over het laatste nieuws uit jouw regio.