Archief
Rahi Rezvani

Rahi Rezvani

Kensington voor derde keer op 'Westland Kros'

De populaire Nederlandse rockband Kensington staat komend jaar voor de derde keer als hoofdact op De Westland Kros, de nieuwe naam van de Westlandse Cross. Het evenement wordt dit jaar voor de vijfde keer gehouden op vrijdag 15 en zaterdag 16 juni. En dan voor de tweede keer op sportpark De Hoge Bomen in Naaldwijk.

Kensington was eerder aanwezig tijdens de edities van van 2015 en 2016, toen het evenement nog gehouden werd op het braakliggende terrein tegenover bloemenveiling Flora Holland. De band bleek in een peiling onder bezoekers de meest populaire act voor het eerste lustrum van De Westland Kros. Het optreden staat gepland voor de zaterdagavond.

De organisatie maakte tevens bekend, dat Peter Kruithof (Kromme Jongens) en Jump Koch (o.m. Drie Meter Peter) het gezicht zijn van deze vijfde editie. Zij zijn aangetrokken als artistiek leider. Behalve de naamswijziging in De Westland Kros worden diverse onderdelen van eerdere jaren veranderd. "Er moeten meer Westlandse elementen aan worden toegevoegd", aldus de organisatie.