Archief

In het OchtendMagazine: Leonie Meijer over haar optreden in WestlandTheater de Naald

In het OchtendMagazine op WOS Radio spraken we vanmorgen met Leonie Meijer, bekend van The Voice of Holland, over haar optreden in WestlandTheater de Naald zaterdag 2 december. Ook belden we met patissier Hidde de Brabander over de bakmiddag van Young Carma die morgenmiddag gehouden wordt.

Leonie Meijer met 'Hier' in De Naald op zaterdag 2 december

De nu 32-jarige Leonie Meijer werd in 2011 vierde bij The Voice of Holland. Daarna ging het hard, ze kreeg het drukker dan ooit, werd een BN'er en ze ging van optreden naar optreden. Leonie staat met haar nieuwe muziekprogramma Hier op zaterdag 2 december in WestlandTheater de Naald. Wij belden haar op om het te hebben over haar muziek, haar succes en natuurlijk haar optreden volgende week in WestlandTheater de Naald.



Heel Young Carma Bakt in 's-Gravenzande

Morgen organiseert Young Carma, onderdeel van Inloophuis Carma, een bakmiddag voor jongens en meiden vanaf 9 jaar die te maken hebben of hadden met de ziekte kanker, bij henzelf of bij hun naasten. Dit doen zij bij Dreams of Magnolia van patissier Hidde de Brabander, bekend van Masterchef en 24Kitchen. Hidde de Brabander zal de kinderen ook met het maken van de taart. We spraken vanmorgen met Hidde over deze bijzondere middag.



Harold de Duivenman over vogelshows en over hoe hij zijn duiven mooi houdt

Het is weer vrijdag dus we bellen weer met... Harold de Duivenman! Deze keer bespraken we met hem de verschillende vogelshows, wat dat betekent voor hem en de duiven en hoe hij zijn duiven mooi houdt.



Marjan de Groot van Theater Koningshof over de planning van December

December is één van de drukste maanden van het Theater Koningshof en daarom belden we vanmorgen met Marjan de Groot voor een korte toelichting over de activiteiten in het theater de komende tijd.



Merel Kester over het programma bij OpHodenpijl

Elke vrijdag bellen we met Merel Kester van OpHodenpijl over wat we allemaal kunnen verwachten komende tijd in het rustieke kerkje in Schipluiden. Zo is er zondag een diner en concert met Petra Berger. Het concert is een Tribute to Barbara Streisand. Ook zijn er volop lezingen, inloopkoren, andere concerts en meer.



Gemma van Winden-Tetteroo van de Schakel Midden-Delfland verteld ons wat er in de krant staat

Gemma van Winden-Tetteroo vertelt ons elke donderdag wat er in de Schakel Midden-Delfland staat. Deze keer vertelde ze het ons op vrijdag en het ging onder andere over veel Sinterklaasnieuws!



Regionieuws

Nieuwslezer Dennis van Schie praat je bij over het laatste nieuws uit jouw regio.