Archief

In het OchtendMagazine: Komfort and Joy te gast en een Lache Westlands Boekie

In het OchtendMagazine op WOS Radio hadden we vanmorgen twee hele bijzondere gasten in het kader van de Westland TOP 2000, namelijk: Jolentha Zaat en Koos Sekreve van Komfort and Joy. Ook belden we met Michel van der Goes, want hij heeft namelijk het 'Lache Boekie over Westlandse Taal' geschreven.

Liveset van Komfort and Joy tijdens het OchtendMagazine op WOS Radio

In het kader van de Westland TOP 2000 waren vanmorgen Koos en Jolentha van Komfort en Joy te gast bij het OchtendMagazine. Zij speelden een liveset van drie verschillende nummers. Komfort & Joy bestaat uit Jolentha Zaat en Koos Sekreve, beiden uit het Westlandse dorpje Kwintsheul. Het duo bestaat sinds september 2015, maar in de afgelopen jaren hebben zij al veel samen opgetreden.



'Een lache boekie over Westlandse taal' geschreven door Michel van der Goes

In Een lache boekie over Westlandse taal wordt een beeld geschetst van het Westlandse taalgebruik. Het staat boordevol typisch Westlandse woorden en uitdrukkingen en uitgebreide omschrijvingen van de betekenissen ervan. Wij belden de auteur Michel van der Goes vanmorgen in het OchtendMagazine om sommige Westlandse uitdrukkingen te bespreken.



De Driemaster in Hoek van Holland doet ook mee aan de First Lego Leaque 2017

Onze verslaggeefster Diana de Bruijn was vanmorgen bij basisschool De Driemaster omdat kinderen daar meedoen aan de First Lego League 2017. Op 16 december is de finale van de First Lego Leaque, dus Diana ging even kijken hoe het met de voorbereidingen gaat.



Wouter van Vitis Welzijn heeft weer verschillende leuke vacatures

Vitis Welzijn heeft een grote database met vacatures voor vrijwilligers. Wouter heeft weer drie bijzondere vacatures opgezocht.



Poll

Pim Bunk uit Naaldwijk kan zijn enorme collectie strips en merchandise, van Disney en andere uitgevers, niet meer kwijt in zijn huis en garage, en dus zoekt hij een plek voor een echte winkel. Misschien wel een Disneymuseum. Wat vind jij hiervan?