Archief

Veel nieuwe winkels op komst in winkelcentrum Koningshoek

De verbouwing en uitbreiding van winkelcentrum Koningshoek in Maassluis vorderen gestaag. Nadat in de afgelopen weken de vernieuwde HEMA, Aldi en Bloembinderij Niek Schaper de deuren openden in de grotendeels verbouwde vleugel aan de stadhuiszijde, gaat daar deze week ook kaas- en notenwinkel de Zuivelhoeve open.

Ook Holland&Barrett (voorheen actief onder de naam De Tuinen) en de HEMA Kerstwinkel zijn in diezelfde passage onlangs geopend. Iets verderop in het winkelcentrum is modewinkel terStal van start gegaan met een vestiging. De twee naastgelegen units aan de rechterzijde van die winkel staan nog leeg.

Op de plek waar is de HEMA gevestigd was, wordt inmiddels ook hard gewerkt om er drie nieuwe winkels in te vestigen. Het gaat om de terugkerende Big Bazar, maar ook om het voor Maassluis nieuwe fastfoodconcept New York Pizza en kledingwinkel Shoeby. Kledingwinkel Daan is tijdelijk verhuisd naar de unit naast de Intertoys.

Verder keert ook binnen niet al te lange tijd Zeeman terug. Aan de buitenkant van Koningshoek wordt tegelijkertijd hard gewerkt om het gehele pand dezelfde uitstraling te geven. En aan de kant van de bibliotheek wordt flink uitgebreid zodat ook Action en snackbar Bryan's King Corner zich in het winkelcentrum kunnen vestigen.

Het is de bedoeling dat in mei volgend jaar de werkzaamheden klaar zijn.

Categorieen:
MaassluisEconomie