Archief

Roy Ringeling lijsttrekker ChristenUnie in Midden-Delfland

Roy Ringeling is tot lijsttrekker verkozen van de ChristenUnie in Midden-Delfland. Ringeling is 54 en woonachtig in Den Hoorn. Hij was eerder politiek actief binnen de OGP, maar stopte als raadslid na de verkiezingen van 2014.

Het is voor het eerst dat de ChristenUnie meedoet aan de gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Midden-Delfland. "Afgelopen maanden hebben bestuursleden en projectgroepleden binnen Midden-Delfland veel gesprekken gevoerd. Met ChristenUnie leden, met kerkleden uit diverse genootschappen, met boeren, met buren, met 'zomaar een Midden-Delflander' enzovoort. Hierbij gaven velen aan de ChristenUnie in de gemeenteraad een aanwinst te vinden."

De kandidatenlijst van de ChristenUnie bestaat uit twaalf namen. Hugo van der Kooij uit Maasland staat op plaats 2, gevolgd door zijn echtgenote Marianne van der Kooij-Wander op plek 3.

Op www.wos.nl/GR2018 is precies te volgen welke partijen in de regio willen meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar en wie bij welke partij de lijst gaat aanvoeren.