Archief

In het OchtendMagazine: gitarist van de Westlandse Rockband 'Cut the Crap' te gast!

In het OchtendMagazine op WOS Radio hadden we vanmorgen Raymond van Velthoven, de gitarist van de Westlandse Rockband 'Cut the Crap', te gast en hij speelde voor ons een liedje dat wij nog niet geraden hebben... Verder belden we met Marjan de Groot over de planning bij Theater Koningshof in Maassluis en hadden we het met Wouter van Vitis Welzijn over de vrijwilligersvacatures.

Gitarist van de Westlandse Rock band 'Cut the Crap' te gast bij het OchtendMagazine

Binnenkort komt de Westland TOP 2000 eraan. Om alvast in de stemming te komen hadden we vandaag de gitarist van de Westlandse Rock band 'Cut the Crap' te gast. Hij speelde een liedje op zijn gitaar, maar hij vertelde niet welk liedje dat is. Kan jij het raden? Reageer op Twitter of op Facebook.

Wouter van Vitis Welzijn heeft weer verschillende leuke vacatures

Vitis Welzijn heeft een grote database met vacatures voor vrijwilligers. Wouter heeft weer drie bijzondere vacatures opgezocht.Weer vragen over parkeerproblemen bij gemeentehuis

In navolging van Westland Verstandig, heeft nu ook CDA Westland vragen gesteld over de parkeerproblematiek rondom het gemeentekantoor aan de Laan van de Glazen Stad in Naaldwijk.

Marjan de Groot van Theater Koningshof over de planning van November en December

November en december zijn de drukste maanden van het jaar voor Theater Koningshof en daarom belden we vanmorgen met Marjan de Groot voor een korte toelichting over de activiteiten in het theater de komende tijd.Regionieuws

Jelmer Lelieveld praat je bij over het laatste nieuws uit jouw regio.Poll

Als het aan LPF Westland ligt, krijgen de Nederlandse èn de Westlandse vlag op korte termijn een prominente plek in de raadzaal in Naaldwijk. De partij dient daarvoor een motie in tijdens de raadsvergadering van 12 december. Wat vind jij daarvan?