Archief
Gastspreker Theo Hiddema en LPF-voorman Dave van der Meer - foto Dennis van Schie

Gastspreker Theo Hiddema en LPF-voorman Dave van der Meer - foto Dennis van Schie

Dave van der Meer opnieuw lijsttrekker LPF Westland

Dave van der Meer is bij de komende gemeenteraadsverkiezingen opnieuw lijsttrekker van LPF Westland. De Naaldwijker is unaniem gekozen tijdens de donderdag gehouden ledenvergadering van deze lokale partij. Van der Meer, sinds 1 januari 2011 fractievoorzitter van LPF Westland, was ook lijsttrekker bij de raadsverkiezingen in 2014.

Aansluitend hield de LPF haar jaarlijkse politieke avond. In die bijeenkomst fungeerde Theo Hiddema, Tweede Kamerlid van Forum voor Democratie, als gastspreker. De bijeenkomst bij Van der Ende Racing Inn in Poeldijk trok circa 140 bezoekers.

Kandidatenlijst

De kandidatenlijst van LPF Westland voor de komende verkiezingen omvat vijftig namen. Hieronder de top tien, met als kanttekening dat Cobie Gardien terugkeert op een verkiesbare plaats (de LPF telt nu zes zetels) en dat Max Leerdam en Roel Valstar nieuwe gezichten zijn in de bovenste regionen van de lijst.

1. Dave van der Meer (Naaldwijk);

2. Ben van der Stee (Kwintsheul);

3. Peter Voskamp (De Lier);

4. Dave van Koppen (Naaldwijk);

5. Cobie Gardien (Maasdijk);

6. Max Leerdam (Naaldwijk);

7. John Witkamp (Poeldijk);

8. Roel Valstar ('s-Gravenzande);

9. André van der Meer (Naaldwijk);

10. Jolanda Suiker (Wateringen).

Op www.wos.nl/GR2018 is precies te volgen welke partijen in de regio willen meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar en wie bij welke partij de lijst gaat aanvoeren.