Archief

Weer vragen over parkeerproblemen bij gemeentehuis

In navolging van Westland Verstandig, heeft nu ook CDA Westland vragen gesteld over de parkeerproblematiek rondom het gemeentekantoor aan de Laan van de Glazen Stad in Naaldwijk.

Het CDA wil weten wat de afspraken zijn over het voormalige parkeerterrein van het ISW. Op die plek staan niet alleen auto's van buurtbewoners en ambtenaren, maar ook busjes van het naastgelegen taxibedrijf. "Is het denkbaar dat de gemeente verkennende gesprekken gaat voeren met het taxibedrijf over een alternatieve locatie?", wil de partij weten.

Verder meldt dat de partij, dat op het genoemde parkeerterrein dingen gebeuren die het daglicht niet kunnen verdragen. "Geruchten over de aanwezigheid van drugsdealers gaan rond", schrijft het CDA.

Begin oktober stelde Westland Verstandig al vragen over de parkeerproblematiek rondom het nieuwe gemeentekantoor. De omliggende straten worden nu overspoeld met auto's van ambtenaren, valt de partij op. Vooral in de Druivenstraat en de Mr. Jan Tuningstraat zou de situatie ernstig zijn.WOS Nieuws maakte eerder onderstaande reportage over de parkeerproblematiek in dit deel van Naaldwijk.