Archief

Heisa rond wegafsluiting inspireert tot koekje

Er is zoveel te doen rondom de wegwerkzaamheden bij de Opstalweg/Geestweg, dat een bakkersfamilie aan de Geestweg een nieuw koekje heeft geïntroduceerd: het wegwerkertje.

Wim en Mirjam van Malkenhorst van de gelijknamige bakkerij waren bij de gemeenteraad getuige van het besluit voor tijdelijke afsluiting van de Opstalweg-Geestweg. "Voor ons heel vervelend in een drukke decemberperiode. Wij begrijpen natuurlijk dat er iets aan de veiligheidssituatie gedaan wordt, maar ja, dat dit nu precies in deze periode moet gebeuren...", zeggen zij verongelijkt.

"Het liefste zien wij uiteraard dat de suggestie, gedaan vanuit een deel van de gemeenteraad, om de werkzaamheden in januari te starten, wordt opgevolgd. Dat doet volgens ons het meeste recht aan alle belangen in het Westland", aldus het duo. "Persoonlijk werden wij via de WOS ingelicht over deze plannen en zijn wij niet vooraf door de gemeente benaderd." Zij hopen het allerbeste voor wat betreft de gemeentelijke inzet voor een goede bereikbaarheid en parkeervoorzieningen tijdens de werkzaamheden.

Tot slot wijzen zij er op, dat wethouder Bram Meijer een warme oproep deed om vooral op de fiets of lopend bij de winkeliers aan de Gestweg de boodschappen te komen doen. Gehoopt wordt dat Meijer ook zelf op de fiets een wegwerkertje komt halen.

Categorieen:
WestlandAlgemeen