Archief

Rob Zwaard lijsttrekker CDA Midden-Delfland

Huidig fractievoorzitter Rob Zwaard is tijdens de komende gemeenteraadsverkiezingen lijsttrekker van CDA Midden-Delfland. De Maaslander zit sinds 2014 in de gemeenteraad voor de christendemocraten en werd gekozen om de fractie te leiden na het opstappen van Kees van der Vaart in 2016.

De partij heeft Desiree Langeveld, in het dagelijks leven trajectco├Ârdinator bij het Leger des Heils, op nummer twee gezet. Langeveld zit momenteel voor het CDA in de commissie. Huidig raadsleden Arie van den Berg en Jan Cornelissen staan op respectievelijk plek drie en vier. Een ander raadslid, Marco Moerman, is terug te vinden op de zestiende plek. Hij doet een stapje terug in verband met zijn studie. Annie Schouten neemt afscheid van de raad.

Tijdens de Algemene Ledenvergadering steunden de CDA-leden unaniem het voorstel om huidig wethouders Annemiek de Goede (plek elf) en Hans Horlings (lijstduwer op plek 29) voor te dragen als wethouder voor het nieuwe college van B en W.Op www.wos.nl/GR2018 is precies te volgen welke partijen in de regio willen meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar en wie bij welke partij de lijst gaat aanvoeren.