VELO bekert verder na winst op Esto

De voetballers van VELO hebben de derde ronde van het KNVB-bekertoernooi bereikt. De Wateringers moesten in slechte weersomstandigheden zien af te rekenen van Esto uit Bodegraven. De ploeg van Albert van der Dussen had er weinig moeite mee en won met 4-1 in eigen huis.

Al vroeg in de wedstrijd stond het 1-0 door een doelpunt van Daan van Rossum. Joren Tromp maakte nog voor rust de 2-0. Na rust kreeg Esto een strafschop, maar keeper Mark Jacobs wist het doel schoon te houden. Ook in de rebound wist Esto niet te scoren.

Hierna vergrootte VELO de voorsprong naar 3-0 door een doelpunt van Cem Sahin. Esto deed nog wel wat terug en maakte laat in de tweede helft de 3-1. Als antwoord hierop maakte Daan van Rossum direct erna de 4-1, wat ook de eindstand was.